torstai 6. elokuuta 2015

Aamiaissmoothie


2 kypsää banaania
2 dl (makeutettua) kasvimaitoa (itse käytän Lidlin soijamaitoa)
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl pakastemansikoita

Heitä kaikki ainekset blenderiin/tehosekoittimeen ja sekoita. Isompaan nälkään / lenkin jälkeen kannattaa lisätä banaanien määrää, niin että annoksesta saa täyttävämmän.

Viime aikoina minun on usein tehnyt aamulla mieli vähän raikkaampaa aamupalaa, joka olisi samalla kuitenkin täyttävä ja pitäisi nälän loitolla pitkään. Näinä aamuina olen päätynyt syömään tällaisen yksinkertaisen, mutta herkullisen smoothien, joka kuten sanotaan “hits the spot”. Suosittelen kokeilemaan!

2 kommenttia:

  1. Hei! Haluaisin mielipiteesi selluliitti asiaan. Luin jostain, että tärkkelys aiheittaa selluliittia. Voikohan se lisääntyä tällä ruokavaliolla. Itse haluaisin ainakin peppuun jämähtäneestä selluliitista eroon. Joten mitä tässä uskaltaa syödä?! T: Maaria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kuulostaa ihan höpö-jutulta :) En todellakaan usko, että tärkkelys aiheuttaa selluliittia. Esim. tässä on tutkimus, joka todistaa päinvastaista: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1464-5491.2010.03209.x/full Kasvisruokavalio (joka sisältää tärkkelystä) vähentää ihonalaisen rasvan määrää huomattavasti enemmän kuin saman energiamäärän sisältävä sekaruokavalio.

      Poista