perjantai 20. helmikuuta 2015

Melkein raakavegaaninen "omenapiirakka"

Sain idean tähän reseptiin The Carbivoren Facebook -sivulta, josta suosittelen tykkäämään jos haluaa ihania reseptivinkkejä ja inspiraatiota. “Piirakan” voi syödä aamupalaksi tai ottaa kätevästi vaikka lounasevääksi. Silloin toki kannattaa tehdä isompi satsi kerralla, jotta pysyy kylläisenä. Itse syön tätä herkkua välipaloina ja aamupuuron päällä. Toisin kuin monet raakaruoat, tämä säilyy jääkaapissa parikin päivää ihan hyvänä.



4 pienehköä omenaa
100g / 10 tuoretaateleita
1 ½ dl vettä
rusinoita
2 tl maapähkinävoita
1 ½ rkl kookosmaitoa
kanelia
hyppysellinen muskottipähkinää

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi ja laita vuokaan / kulhoon. Blendaa taatelit ja vesi kovalla teholla. Kaada taatelimaito omenoiden päälle. Ripottele päälle rusinoita ja kanelia. Sekoita lusikalla maapähkinävoi, kookosmaito ja muskottipähkinä erillisessä pienessä kulhossa. Nostele seos “omenapiirakan” päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti